Serviciile noastre

Cand cautati compania de remorcare, luati o decizie in cunostinta de cauza. Alegerea celei mai bune companii de tractari auto pe platforma nu depinde doar de echipamentul folosit, pentru ca cele mai multe companii de remorcare utilizează tipuri de echipamente similare. Calitatea si eficienta serviciilor furnizate si pretul joaca un rol important, de asemenea. Va asiguram ca firma noastra dispune de o echipa de specialisti dotata cu echipamente moderne care au o experienta indelungata in domeniu, oferind astfel servicii profesionale. De asemenea, costurile serviciilor noastre nu sunt ridicate si nici nu au taxe ascunse.

Tractari auto Iasi NON STOP, in orice situatie, indiferent de anotimp.  Serviciile noastre au acoperire nationala. Oricare ar fi avaria, CONTATI PE NOI! Venim rapid, tractam in siguranta si asiguram cele mai bune preturi.

Efectuam servicii de transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si utilaje agricole, atat intern cat si international. Platformele noastre sunt noi si au asigurari extinse pentru orice fel de evenimente ce ar putea sa intervina.

Serviciul de tractari Iasi este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Tractari auto pe paltforma in orice judet din Romania:
– Disponibilitate extinsa
– Tractare Autoturisme
– Tractare Autoutilitare
– Transport auto pe platforma
– Transport utilaje pe platforma
– Remorcare auto avariate